TRANSFERT: Ken Waegeman (B0) komt naar Dylan Berlaar

In het komend seizoen zal onze club versterking krijgen van Kan Waegeman (B0). Hij zal onze A-ploeg in Eerste Nationale vervoegen. 

Ken is 28 jaar en woont in Sint-Gillis bij Dendermonde. "Ik begon in 2007 met tafeltennissen bij Hof ter Burst Lebbeke. Na 3 seizoenen stapte ik over naar TTC Rooigem Gent waar ik op dit moment mijn 13e seizoen afwerk. Wat mij aansprak om volgend seizoen voor Berlaar uit te komen is uiteraard de kans die ik krijg om volgend seizoen opnieuw in Eerste Nationale te spelen, maar ook de fijne sfeer en dat ik al enkele spelers ken", zegt hij. 

"Jules ken ik nog van vroeger, we hebben lang geleden nog samen getraind tijdens de provinciale trainingen in Oost-Vlaanderen en ik speelde ook regelmatig in de competitie tegen hem. Simon ken ik van de periode dat ik ging trainen in Arc-en-Ciel, hij speelde daar toen en we hebben er regelmatig getraind. Lauren ben ik verschillende keren tegengekomen in de competitie en op het tornooi in Oostende. Philippe ken ik iets minder goed, ik denk dat ik ooit twee keer tegen hem gespeeld heb in de competitie. Vincent ken ik ook nog van op kamp in Herentals."

"Ik hoop dat we volgend seizoen met deze ploeg in de middenmoot kunnen eindigen, dat zou een mooie prestatie zijn volgens mij. De nieuwe reeks van Eerste Nationale is echt wel een heel sterke reeks. Er is geen enkele wedstrijd op de avond die makkelijker is dan de vorige. Je speelt elke avond 4 topmatchen tegen spelers van heel hoog niveau", klinkt het. 

"Of ik een typische speelstijl heb? Ik heb niet echt een typische speelstijl, ik ben geen aanvaller, ik ben eerder een afwachtende speler die reageert op wat de tegenstander doet en hoe die speelt", geeft hij nog mee.

Welkom in de club, Ken! 

Forums: