AFTERMOVIE: Ping Pong Kermis 2017 was voltreffer: jullie waren weer geweldig!

De 29ste Ping Pong Kermis van TTK Dylan Berlaar zal de geschiedenisboeken van onze club ingaan als een heel geslaagde editie. Waarom? Omdat de mosselen (en de rest) geweldig lekker waren, omdat er bijzonder veel volk is langsgeweest, omdat er ook enorm hard gewerkt is door talloze vrijwilligers. En... omdat we zo weer hebben laten zien dat wij geen 'normale' club zijn. Lees meer

  

Onze Ping Pong Kermis ging vast start met een drukke zaterdag. Die werd gevolgd door een nog veel drukkere zondag. En dan moest de - traditioneel drukste - dinsdag nog komen... 

Dus kunnen we niet anders dan (weer) besluiten: u was geweldig. Dank voor uw bezoek, dank voor uw steun, dank voor uw sympathie. 

En ook een dubbele merci voor al wie zich heeft ingespannen om als helper de handen uit de mouwen te steken. Zoals steeds hebben jullie weer alles gegeven. Velen hebben zelfs nog een tandje bijgestoken, ook al was hun shift al voorbij of moesten ze zelfs niet eens helpen. We hebben het met veel plezier zien gebeuren, dank daarvoor! 

Tijdens dagen als de voorbije dagen wordt nog maar eens duidelijk: we zijn geen 'normale' sportclub. We kunnen ook uitblinken naast de pingpongtafel. Niet voor onszelf, maar voor de club. Daar mogen we heel fier over zijn. 

Het bestuur

Forums: