Kranten schrijven over Ping Pong Kermis

Zowel Het Laatste Nieuws, Gazet van Antwerpen als Het Nieuwsblad hebben de afgelopen dagen een artikel geschreven over de 21ste Ping Pong Kermis. Een overzicht.

 

HLN - 19/08/2009

Drie dagen Ping Pong Kermis

Tafeltennisclub Dylan Berlaar organiseert dit weekend haar 21ste Ping Pong Kermis. Op deze mosseldriedaagse kunnen de bezoekers kennismaken met hun vernieuwde lokaal in de Alpenroosstraat. "Deze zomer hebben we het sanitair helemaal vernieuwd en is de keuken heringericht", zegt clubsecretaris Werner Van den Broeck.

Traditioneel zakken bij de eerste jeugdtraining na Ping Pong Kermis geïnteresseerde sporters af naar het clublokaal. "De eerste training is op woensdag 2 september. Iedereen vanaf zes jaar kan gratis komen proberen. Nieuwe jeugdleden kunnen zich aanmelden om 13.15 uur", zegt Werner van den Broeck. "Nog even vermelden dat de naam van de vereniging dit jaar gewijzigd is van TTK Berlaar in TTK Dylan Berlaar."

De driedaagse 21ste Ping Pong Kermis vindt plaats op zaterdag 22, zondag 23 en dinsdag 25 augustus, telkens vanaf 17 uur. Voor wie geen mosselen lust, zijn ook andere gerechten beschikbaar. Info: www.ttkberlaar.be

 

GAZET VAN ANTWERPEN - 20/08/2009 

Mosseleters financieren pingponglokaal  

"We hebben deze zomer het sanitair helemaal vernieuwd en de keuken heringericht. Enkele jaren geleden hebben we ook al een nieuw dak gelegd en de speelvloer opgefrist. En we blijven investeren. Dankzij de steun van de vele jaarlijkse mosseleters kunnen we dat doen", zegt clubsecretaris Werner Van den Broeck.

Die mosselliefhebbers zullen de komende dagen ongetwijfeld weer in groten getale naar de sportchalet aan de Alpenroosstraat afzakken. "Er kan daardoor wel een hele week niet gesport worden, want in onze twee speelzalen staat alles even in het teken van eten en drinken." 

Tafeltennisclub Dylan Berlaar is sinds dit jaar de nieuwe naam van TTK Berlaar door de komst van een nieuwe sponsor: Dylan Group. Ping Pong Kermis is op 22, 23 en 25 augustus, telkens vanaf 17u. 
 

HET NIEUWSBLAD - 20/08/2009

Ping Pong Kermis

Dit weekend zet TTK Berlaar voor de 21ste keer haar deuren open voor de mosselliefhebbers. Vanaf 17uur kun je zaterdag, zondag en dinsdag terecht in het vernieuwd lokaal, Alpenroosstraat 26. 

Forums: