Volwassenen: spelplezier boven

De laatste jaren is onze recreantenwerking voor volwassenen fors uitgebreid. Tafeltennis kan je spelen op elk niveau en op elke leeftijd. Onze trainers helpen je tijdens het seizoen op weg tijdens maandelijkse trainingen. Tijdens de andere weken kan er vrij gespeeld worden op donderdagavond. In de lente volgt een intensievere wekelijkse cursus Start To Ping Pong. 

Elke laatste donderdag van de maand is er voor recreatieleden een geleide training. De eerste geleide training van het nieuwe seizoen volgt op donderdag 30 september 2021 om 19.00u. De agenda ziet er als volgt uit: 30/09, 28/10, 25/11, 27/01, 24/02, 31/03; 28/04. Vanaf mei starten we met de intensieve wekelijkse lessenreeks Start to Ping Pong. 

Voor volwassenen (boven 14 jaar) is de ideale dag om als nieuw lid eens te komen proberen donderdagavond.

  • Donderdag is onze vrije trainingsavond. De meeste tafels zijn dan bestemd voor vrij spel. Vraag meer informatie aan de toog of vraag naar aanwezige bestuursleden. De club is open vanaf 19u. 
  • Zeer interessant: elke lente (mei-juni) is er een intensieve lessenreeks Start To Ping Pong. Hou onze website in de gaten. Elke laatste donderdag van de maand is er ook een opvolgtraining van Start To Ping Pong, voor alle volwassen spelers die geen klassement hebben.
  • U kan gratis een paletje van de club gebruiken. Wenst u een eigen exemplaar, vraag dan gerust advies.
  • Nieuwe leden mogen een keer proberen vooraleer ze beslissen om lid te worden. Aansluiten kan het hele seizoen lang. Het lidgeld wordt dan berekend afhankelijk van de periode van het jaar.
  • Speel gerust tegen een kennis als u de eerste keer komt. Komt u alleen proberen? Spreek gerust een lid aan om een balletje te kloppen.
  • Onze club heeft meer dan twintig competitieploegen, actief op alle niveau's. Indien u interesse hebt kan u zich na verloop van tijd ook aansluiten om competitielid te worden.