Website vernieuwd: beter geschikt voor mobiel

Onze website heeft de voorbije dagen een make-over gekregen! Zo is die voortaan onder andere nog beter geschikt voor mobiel gebruik. 

Het grootste aandeel van onze bezoekers bezoekt onze website tegenwoordig via de smartphone. Om daarop in te spelen, is onze website aangepast zodat hij nog beter te raadplegen is voor mobiel gebruik. De website past zich voortaan automatisch aan aan de omgeving waarin die geraadpleegd wordt. 

Inhoudelijk is de website ook vernieuwd, meet een focus op duidelijke, heldere informatie enerzijds en anderzijds links naar meer diepgaande informatie. De komende maanden zal dat verdergezet worden met een aangepaste structuur, extra inhoud en nieuwe rubrieken. Zo staat er onder andere een nieuwe rubriek in de steigers waarin we op geregelde tijdstippen zullen inzoomen op de prestaties van onze verschillende competitieploegen. 

Tot slot kunnen we melden dat we zeer blij zijn met de bezoekerscijfers. Onze nieuwsartikels worden vaak vele honderden keren gelezen via Facebook of onze website. Sommige vaste pagina's op onze website zijn de voorbije jaren al door vele duizenden mensen bezocht, zoals onder andere onze ploegpagina (27.900 keer). 

Dank aan iedereen die zijn steentje bijdraagt door ons nieuwtjes te melden of beelden te bezorgen! We zullen ook in de toekomst blijven zorgen voor een inkijk in onze club, die toegankelijk is voor clubleden, kandidaat-leden en sympathisanten. 

Het webteam

Forums: