Kleuters maken spelenderwijs kennis met de sport

Onze club organiseert dit schooljaar voor het tweede jaar tafeltennisinitiatie voor kleuters. De lessenreeks laat de kleuters (geboortejaar 2013-2015, ook spelers van een jaar ouder welkom als zij dat verkiezen boven de gewone trainingen) op hun niveau op een leuke manier kennismaken met het balletje en de pallet. De spelletjes en oefeningen zorgen voor het verbeteren van fijne motoriek, oog-handcoördinatie en fysieke fitheid.

De trainingen vinden telkens plaats op woensdagnamiddag om 16.15u (gewijzigd !), duren een uur en worden gegeven door kleuterleidster en tafeltennistrainster Jantine Geentjens. We starten op woensdag 12 september 2018. Het hele schooljaar lang zijn er twee of drie lessen per maand, goed voor 25 keer in totaal. 

Kostprijs? Elke kleuter mag gratis twee testtrainingen meedoen. Daarna kan beslist worden om al dan niet in te schrijven voor de rest van het schooljaar (45 euro, lidgeld en verzekering inbegrepen). Palletjes worden gratis ter beschikking gesteld. Elke deelnemer krijgt ook een gratis T-shirt!

Inschrijven en vragen: jantine1995@live.be (aantal plaatsen beperkt – daarna wachtlijst)

Forums: