PLOEGEN

Heren VTTL

TTK Dylan Berlaar heeft acht ploegen die actief zijn in de herencompetitie van de Belgische Tafeltennisbond (VTTL-KBTTB). Onze eerste ploeg speelt in Eerste Nationale. De tweede ploeg speelt in Tweede Nationale.  De andere herenploegen spelen verspreid tussen eerste en vijfde provinciale. 

Klik op de ploegen voor de kalender, teamsamenstelling, de ploegresultaten en individuele scores van het seizoen 2021-2022.

Dylan Berlaar A - Eerste Nationale

Dylan Berlaar B - Tweede Nationale

Dylan Berlaar C - eerste provinciale

Dylan Berlaar D - tweede provinciale

Dylan Berlaar E - derde provinciale

Dylan Berlaar F - vierde provinciale

Dylan Berlaar G - vierde provinciale

Dylan Berlaar H - vijfde provinciale

Klik hier voor de volledige sterktelijst van de heren.

Tijdens een seizoen worden per ploeg 22 wedstrijden gespeeld. De herenteams treden aan met vier spelers, die op een competitiespeeldag in totaal zestien wedstrijden afwerken. Alle thuiswedstrijden zijn gratis bij te wonen.

 

Dames VTTL

TTK Dylan Berlaar heeft één ploeg die actief is in de damescompetitie van de Vlaamse Tafeltennisliga (VTTL). De ploeg speelt in Tweede Nationale. 

Klik op de ploeg voor de kalender, teamsamenstelling, de ploegresultaten en individuele scores van het seizoen 2021-2022.

Dylan Berlaar A dames - Tweede Nationale

Tijdens een seizoen worden per ploeg 22 wedstrijden gespeeld. De damesteams treden aan met drie speelsters, die op een competitiespeeldag in totaal negen enkelwedstrijden afwerken. De tiende wedstrijd is een dubbelspel.

Klik hier voor de volledige sterktelijst van de dames.

 

Jeugd VTTL

TTK Dylan Berlaar heeft zeven ploegen die actief zijn in de jeugdcompetitie van de Vlaamse Tafeltennisliga (VTTL). Nieuwe jeugdspelers kunnen vanaf het moment dat ze voldoende technisch onderlegd zijn ingepast worden in de ploegen.

Klik op de ploeg voor de kalender, teamsamenstelling, de ploegresultaten en individuele scores van het seizoen 2021-2022.

Dylan Berlaar Jeugd A - afdeling 2

Dylan Berlaar Jeugd B - afdeling 2

Dylan Berlaar Jeugd C - afdeling 3

Dylan Berlaar Jeugd D - afdeling 3

Dylan Berlaar Jeugd E - afdeling 4

Dylan Berlaar Jeugd min 12 A - reeks -12 

Dylan Berlaar Jeugd min 12 B - reeks -12 

Klik hier voor de volledige sterktelijst van de jeugd.

De jeugdploegen treden aan met drie spelers, die op een competitiespeeldag in totaal negen enkelwedstrijden afwerken. De tiende wedstrijd is een dubbelspel.

 

Sporta

TTK Dylan Berlaar heeft zes ploegen die actief zijn in het competitieverbond van Sporta, dat vroeger bekendstond als het 'katholieke' verbond. Om een duidelijk onderscheid te maken met de VTTL-competitie worden de ploegen die uitkomen in Sporta in onze club aangeduid met de naam 'Balder'. Dat verwijst naar de dialectbenaming van onze thuisgemeente. Balder A speelt in Ere, de hoogste reeks.  

Klik op de ploeg voor de kalender, teamsamenstelling, de ploegresultaten en individuele scores van het seizoen 2021-2022.

Balder A - Ere 

Balder B - afdeling 2

Balder C - afdeling 5

Balder D - afdeling 7

Balder E - afdeling 9

Balder F - afdeling 11

Klik hier voor de volledige sterktelijst van Sporta.

De teams treden in Sporta aan met drie spelers, die op een competitiespeeldag in totaal negen enkelwedstrijden afwerken. De tiende wedstrijd is een dubbelspel.