A- en B-ploeg stomen naar de overwinning: 11-5 en 13-3

De Berlaarse ploegen hebben weer een goed weekend achter de rug. De A-ploeg in Eerste Nationale rekende af met Le Logis Audergem met 11-5.

Vincent Van Hoven, Jules D’hollander en Josh Bennett wonnen er elk drie, Jochem De Hoop twee. Vincent won bovendien van Jasper Merckx, een ijzersterke B0 die zijn sporen al verdiend heeft in Superdivisie. De A-ploeg staat na acht speeldagen knap gedeeld tweede, op twee punten van koploper Diest. 

De B-ploeg won ruim tegen Gierle B met 13-3. Kopman Lauren Enghien werd nooit echt uit evenwicht gebracht en won er vier, ook Bert Provoost bleef ongeslagen. Tom Van Schil won er drie, Wim Verheyen twee. Bij Gierle viel wel een speler uit na één wedstrijd, zodat de drie laatstgenoemde spelers van Berlaar een wedstrijdje cadeau kregen. Voor Tom Van Schil en Lauren Enghien was het trouwens een speciale match. Ze speelden enkele jaren samen in Superdivisie voor Dylan Berlaar, en kwamen mekaar nu weer tegen in de B-ploeg. Lauren deed dat als invaller uit de A-ploeg, Tom keerde als voormalige A-speler even terug uit zijn pingpongpensioen. 

Na een tweede overwinning op rij staat de B-ploeg na negende in Landelijke.

Forums: