A-ploeg blijft foutloos in laatste match voor topper

Volgende week speelt onze A-ploeg een topmatch tegen co-leider Braine. Maar eerst moest Donald bedwongen worden en dat gebeurde ook met 4-12. 

Jules D'hollander won vier wedstrijden, Vincent Van Hoven en Lauren Enghien wonnen er drie en Jochem De Hoop twee. Iedereen behalve Vincent kreeg daarvan één wedstrijd cadeau omdat bi jde tegenstanders Arnaud Flamme al na één wedstrijd de strijd moest staken. De A-ploeg blijft zo gelijk eerste in Eerste Nationale met Diest en Braine. Volgende week, in de laatste week van de heenronde, maken Braine en Dylan Berlaar onderling uit wie aan de kop blijft. 

De B-ploeg kreeg met Margo Degraef een sterke eerste vrouw in het team. En dat bleek ook, ook al was de tegenstander de autoritaire leider in Landelijke Schulen. Margo won drie wedstrijden makkelijk en won ook de zware wedstrijd tegen de moeilijk bespeelbare ervaren rot Janik Jerzy in de vijfde set.  De rest van de ploeg verging het minder goed: ofwel werd kansloos verloren, ofwel werd het nipt. Maar telkens ging de winst naar de thuisploeg. Bert Provoost, Joeri Huyskens en Wim Van der Auwera konden geen enkele wedstrijd verzilveren. Eindstand: 12-4. 

Forums: