A-ploeg stelt plaats in top drie veilig na droge 15-1

Onze A-ploeg in Eerste Nationale is zaterdag thuis tegen Aye met 15-1 gewonnen. De wedstrijd leek op voorhand geen hapklare brok, maar dat veranderde toen de ploeg binnenkwam. 

De tegenstander was namelijk fel verzwakt omdat het zonder eerste man Lobet (B0) aantrad. Uiteindelijk liet enkel Vincent Van Hoven zich verrassen door één van de tegenstanders. Lauren Enghien, Josh Bennett en Jules D'hollander kenden geen genade en wonnen al hun wedstrijden. 

Aye stond vierde in de stand. Dankzij de winst staat de A-ploeg nu vijf punten voor op Aye en lijkt de top-drie een zekerheid. Braine staat nu op gelijke hoogte met 35 punten, Diest steekt er met 39 punten bovenuit en stevent af op de titel. 

De B-ploeg in Landelijke kon niet winnen van Sven Salamander: het verloor met 5-11. Nochtans boden Pieter Van Schil (2), Joeri Huyskens (2) en Wim Van der Auwera (1) stevig weerwerk in de eerste wedstrijden. Maar in de tweede wedstrijdhelft lieten de Mechelaars zien dat ze net iets meer solide waren. Ben Verbeke bleef zonder winstmatch. 

Forums: