Arno de Kepper en Lars Abel kronen zich tot clubkampioen bij de jeugd

Vorige week vonden de clubkampioenschappen bij de jeugd plaats.Lars Abel en Arno De Kepper (foto) waren de winnaars. 

De reeksen werden ingedeeld in een clubkampioenschap niet-geklasseerden en niet-aangeslotenen en in een clubkampioenschap geklasseerden.Bij de reeks niet-geklasseerden en niet-aangesloten waren er dertien inschrijvingen. Het werd een leuke namiddag, er werd gestart met poules en nadien werd er met rechtstreekse uitschakeling gewerkt.

De spelertjes die nog geen competitie spelen lieten zien dat ze met momenten mee kunnen met de competitiespelertjes. De finale ging tussen twee broers: Lars en Tibo Abel. Na een mooie wedstrijd kroonde Lars, de jongste van de twee, zich tot clubkampioen bij de niet-geklasseerden.

 Lars en Tibo stonden te popelen om zich met de zes andere ingeschreven geklasseerde jeugdspelers te meten. Samen met hun stonden er drie E-spelers, één D-speler en twee C-spelers aan de start met Arno De Kepper als topfavoriet.

Tibo nam revanche op Lars in de strijd voor de voorlaatste plaats. In de strijd voor de vierde plaats toonde Jonas zich de betere voor Jasper en Tuur. Siebe liet zien dat hij meekan met de C-spelers en won tegen Brent en eindigde tweede. Arno verloor in zijn zeven wedstrijden slechts 1 set en won terecht het clubkampioenschap bij de jeugd!

Eindrangschikking Geklasseerd:

 1. Arno
 2. Siebe
 3. Brent
 4. Jonas
 5. Jasper
 6. Tuur
 7. Tibo
 8. Lars

Eindrangschikking NG:

 1. Lars
 2. Tibo
 3. Wout
 4. Jonas
 5. Wannes
 6. Rune
 7. Daan
 8. Jasper
 9. Alexander
 10. Seppe
 11. Job
 12. Thibo
 13. Themis

door Diederik Peere

Forums: