WK Veteranen in Las Vegas: Wim klopt nog Ier en gaat eruit tegen Zweed

Wim Verheyen, speler van onze B-ploeg, heeft deze week het WK Veteranen in Las Vegas gespeeld. Hij won eerder zijn poule en ging op dat elan door in de eindronde. 

Het was een extreem warme dag in Las Vegas. De thermometer klokte af op 47°C. "Gelukkig was de zaal zelf goed gekoeld en hadden we er binnen geen last van", vertelt Wim. 

Wims eerste match was tegen Kevin Mackey uit Ierland. Wim won met 3-1 en mocht een ronde verder. "Het was een spannende match, maar ik maakte iets minder fouten dan de Ier, dus heb ik verdiend gewonnen", vertelt Wim. 

De tweede match kwam hij uit tegen Per Vidén uit Zweden. Wim werd nooit echt weggespeeld en haalde 9,8 en 7 punten, maar de Zweed was uiteindelijk in 3-0 te sterk. "Ik had last met zijn moeilijke service en dat heeft het verschil gemaakt, in de rally’s vond ik me iets beter, maar het heeft niet mogen zijn. Ik heb de laatste maanden niet meer kunnen spelen, het deed deugd om de palet nog eens vast te pakken. Als ik nog eens naar het WK ga, ga ik alleszins wel proberen om op voorhand wél wat getraind te hebben", aldus Wim. 

Wim geraakte dus bij de 128 beste in zijn reeks. Dat verdiende een welverdiende pint.

Forums: