Werner Van den Broeck is nieuwe voorzitter van onze club

Het bestuur van TTK Dylan Berlaar heeft Werner Van den Broeck (49) verkozen als nieuwe voorzitter. Verder werden er nog enkele taken herverdeeld. 

Na het spijtige overlijden van onze voorzitter en penningmeester Karel Sappenberghs moest het bestuur op zoek naar opvolgers. Werner was de enige kandidaat om de functie van voorzitter op te nemen tijdens de vergadering van maandag 22 oktober 2012. Zo was de stemming overbodig. Het bestuur is blij dat hij de belangrijke rol op zich wil nemen en wenst hem evenveel succes als zijn erg verdienstelijke voorgangers Walter Luyten en Karel Sappenberghs. 

Werner is al jaren de secretaris van onze club. Die rol wordt vanaf nu overgenomen door Danny Van den Bosch. Tot zijn takenpakket behoort onder andere het verwerken van de uitslagen, de kascontrole en interne communicatie. 

Tijdens de vergadering werd ook een nieuwe penningmeester aangeduid als opvolger voor Karel. Ronald Fredrickx oefende die functie in praktijk al enkele maanden uit. Vanaf nu is hij dus ook officieel aangeduid als penningmeester. Hij heeft de voorbije maanden al hard gewerkt om het boekhoudsysteem te moderniseren. 

Het was maandag ook de eerste vergadering die Veerle Dolfeyn meemaakte als officieel bestuurslid. Ze werd op de Algemene Ledenvergadering aanvaard als nieuw bestuurslid. Ze is verantwoordelijk voor een aantal aankopen en doet als secretaris voor het Sporta-verbond (katholieke) ook een reeks administratieve taken. Met haar er bij blijft het aantal bestuursleden op negen na het wegvallen van Karel. 

En dan is er nog een laatste nieuwigheid te melden. Het bestuur krijgt voortaan ook medewerking van een feestcomité, dat extra activiteiten gaat organiseren. Ze deden dat al eerder met het Kubb-tornooi en zijn dat komend weekend weer van plan met de Nacht der Dubbels. Bedoeling is om nog meer activiteiten te organiseren die de leden samenbrengen. 

De kernleden van het feestcomité zijn op dit moment Diederik Peere, RIno Reusens en Wim Janssen. Afhankelijk van het evenement worden ook andere leden betrokken bij de praktische voorbereiding en organisatie. Alle organisaties gebeuren in samenspraak met het bestuur, dat heel blij is met dit vrijwillige initiatief. 


Onze nieuwe voorzitter Werner Van den Broeck is al jaren het sportieve brein achter de club. 


Ronald Fredrickx (rechts) neemt de taak van penningmeester over van Karel Sappenberghs. 


Danny Van den Bosch is vanaf nu de nieuwe clubsecretaris. 

Wie de volledige taakverdeling van het bestuur wil bekijken, kan dat hier

Forums: