Website ondergaat komende weken gedaanteverwisseling

De komende weken zal onze website helemaal vernieuwd worden. Daarom is het mogelijk dat er in tussentijd even minder nieuwe inhoud zal verschijnen of dat er enkele kinderziektes opduiken. De voorbije jaren werden bijna duizend nieuwsitems gepost op onze website. Vele honderdduizenden kliks volgden. Om ook in de toekomst op een snelle en overzichtelijke manier te kunnen blijven informeren, zal de website helemaal vernieuwd worden. 


Voor deze update zal allereerst aan het achterliggende besturingssysteem van de website gewerkt worden. Daarna worden de volledige lay-out, de menu's en de vaste inhoud geüpdate. Ook zullen enkele modules worden herbekeken. Zo is er al langer vraag naar een fotomodule waarin het makkelijker navigeren is. 


Ook zal er gewerkt worden aan een online foto-archief waarin de beelden in groot formaat online zullen bewaard worden. Op die manier zijn onze beelden voor iedereen vrij toegankelijk. Ter voorbereiding is alvast ons volledige foto-archief, startend van in 1978, gedigitaliseerd. Heel wat verborgen pareltjes zullen binnenkort zo beschikbaar worden. 


We brengen jullie op de hoogte van zodra onze vernieuwingsoperatie achter de rug is.


Het webteam

Forums: