Maes Pils verkozen tot beste pils

Maes Pils is verkozen tot beste pils op de European Beer Star Awards 2014. Sinds jaar en dag is dat nu net het pilsbier dat wij bij TTK Berlaar tappen.

Voor de 11de keer werden in het Duitse Nürnberg de European Beer Star Awards uitgereikt, de belangrijkste professionele biercompetitie in Europa. 2014 was alweer een recordeditie: maar liefst 1.613 verschillende bieren uit 42 landen werden ingezonden om mee te dingen naar de prestigieuze prijzen. Een 105-koppige jury van meesterbrouwers, biersommeliers en specialisten hebben de bieren geproefd in een blinde proeverij. Maes Pils wist de jury te bekoren en werd beloond werd met de gouden medaille in de categorie ‘European Style Mild Lager’. Het mag komend jaar dus door het leven gaan als de beste pils.

Afgelopen jaar heeft TTK Berlaar nog met Maes Pils samengewerkt om een nieuwe tapinstallatie in onze bar te installeren. Op die manier konden we op een meer gebruiksvriendelijke manier vanuit kleine vaten tappen. We wensen onze partner een dikke proficiat met de onderscheiding!

Forums: