Memorial KS is al volzet, hulp achter de bar nog welkom

Op vrijdag 3 november vindt onze jaarlijkse Memorial Karel Sappenberghs plaats, en dit voor de zesde keer. De organisatie is nog op zoek naar enkele extra barmannen. Wie komt handje helpen? 

De Memorial KS is een dubbeltornooi met voorgift. De inschrijvingen zitten jammer genoeg sinds twee weken vol. Er kan nog wel op de reservelijst worden ingeschreven, moesten er andere dubbels afhaken.

Om van de Memorial weer een geslaagde editie te maken, zijn we voor deze avond nog op zoek naar enthousiaste barmannen en/of barvrouwen. Het uitgebreide takenpakket omvat dorstige spelers en supporters te voorzien van een frisse pint of ander lekkers en hun honger te stillen door rond te gaan met hapjes. 

Deze avond begint om 20u00, maar we zoeken al hulp vanaf 19u00 tem 04u00 (voorziene einde). Vele handen maken licht werk, je hoeft dus niet de hele avond te komen helpen. Elk uur dat je komt helpen, wordt in dank aanvaard. Om een duidelijk te overzicht te houden wie wanneer komt, mogen de geïnteresseerden mailen naar diederik_1986@hotmail.com. Ik hou jullie dan nog op de hoogte wanneer we jullie hulp kunnen gebruiken. 

Forums: