Clublid van het eerste uur Julien Van den Berg (74) overleden

Vorige zondag, na een korte maar hopeloze strijd, is clublid Julien Van den Berg overleden op 74-jarige leeftijd. Hij was één van de stichters van de club en was veertig jaar later nog altijd lid. Bestuurslid Wilfried Geens was al die jaren bevriend met Julien en blikt terug. 

Julien was medestichter van TTK Berlaar, onze eerste penningmeester en nu nog actief lid van de club. Ik leerde Julien in 1978 kennen toen wij samen met andere pingpongers in spe beslist hadden om een tafeltennisclub op te richten, toen TTK De Boekt, nu TTK Berlaar.  

Bijna veertig jaar mocht ik Julien en echtgenote Sonja tot onze trouwste vriendenkring rekenen. Gedurende die periode leerde ik Julien kennen als een rustige man die het hart op de juiste plaats had, en als kapper de schaar in de juiste hand. Zoals hij liefde toonde voor zijn beroep toonde hij ook liefde voor onze club, waarvan hij jarenlang sponsor is geweest. Hoewel hij de laatste jaren het actief competitiespelen in zijn ploeg op reserve had gezet, droeg hij tot vorig jaar zijn steentje bij wanneer het nodig was. Velen zullen hem ook herinneren aan de kaarterstafel tijdens de donderdagavonden. 

Niet alleen op onze jubileumviering van 5 mei 2018 zullen wij je missen Julien, maar ook heel lang nog daarna.

Namens het bestuur van TTK Berlaar bied ik aan Sonja en familie ons oprecht medeleven aan.

Julien wordt begraven op zaterdag 31 maart 2018, om 11.30 u in de parochiekerk van Sint-Pieter te Berlaar-centrum.

Wilfried Geens

Forums: