TTK 40: Voorbereidingen lopen volop - Roemeense delegatie al aangekomen - Felicitaties uit Nederland

Onze speelzalen zijn stilaan onherkenbaar aan het worden. De voorbije dagen is door vrijwilligers al keihard gewerkt om alles in orde te maken voor de voorbereidingen voor de viering van ons veertigjarig bestaan. 

Het resultaat laten we u nog niet zien, dat moet u maar met eigen ogen komen ontdekken tijdens onze viering op zaterdag 5 mei. In de vooravond (16u) is er een officiële viering, enkel toegankelijk voor genodigden die ingeschreven zijn. (Kom trouwens zeker op tijd, u wil echt niets missen van onze 'show') Vanaf 20.30u is ons lokaal ook toegankelijk voor iedereen die mee wil genieten van het optreden van Voice Male. 

Een deel van de drankopbrengst tijdens het optreden van Voice Male gaat overigens naar een project in Roemenië, waar een computerklas zal worden ingericht voor de plaatselijke jeugd. 

We hebben zelfs een delegatie uit Roemenië op bezoek, van de tafeltennisclub waar een delegatie van onze leden vorig jaar op bezoek is geweest. De groep is woensdag aangekomen en blijft hier nog tot zondag. Ze gaan onder andere Antwerpen en Lier verkennen en spelen vrijdagavond een vriendenwedstrijd tegen spelers van onze club. Zaterdag zal deze sympathieke bende ook aanwezig zijn op de viering van ons veertigjarig bestaan. 

Ondertussen kregen we voor ons veertigjarig bestaan ook felicitaties uit... Nederland. We hebben namelijk cadeau's aangekocht in Nederland voor de leden die al veertig jaar lid zijn van onze club, om ze er zaterdag mee te verrassen. De man waar we de geschenken mochten afhalen, bleek toevallig ook een rasechte pingponger te zijn. "Ik speel misschien al wel zestig jaar", zei Bert (78). De man is bestuurslid (zelfs secretaris) van een club uit Etten-Leur. We konden dan ook niet vertrekken zonder met de man uitgebreid over pingpong te praten. 

Zijn club is trouwens met de voorbereidingen bezig van het vijftigjarig bestaan. Als dank voor de eierkoek met boter en suiker en de tas koffie en als inspiratie voor zijn eigen club schonken we hem alvast een exemplaar van de nieuw opgemaakte geschiedenis van TTK Berlaar. Na de viering van zaterdag kan u er ook eentje mee naar huis nemen. 

Forums: