Wim Verheyen speelt in Las Vegas op WK Veteranen: poulewinst is binnen

Dylan Berlaar-speler Wim Verheyen neemt momenteel deel aan het WK Veteranen in Las Vegas. Hij doet mee in de reeks 50+ en zijn start was alvast veelbelovend. 

Het WK Veteranen is een groots opgezet tornooi. Enkel al in Wims reeks 50+ zijn er 109 poules van vier spelers. Wim moest het opnemen tegen een Duitser en een Rus, maar beiden waren niet opgewassen tegen het flukse aanvalsspel van Wim (3-0 en 3-1). De vierde speler, een man uit de Filippijnen, gaf forfait. Groepswinst dus voor onze veteraan van Dylan Berlaar. 

De eerste twee van elke poule gaan door naar de eindronde. "Ik ga donderdag alles uit de kast halen om zo ver mogelijk te geraken", laat Wim weten vanuit de VS. "Al ben ik ook realistisch: winnen ga ik niet doen. Er zijn kleppers als Jörgen Persson, Eric Lindh en Andreas Podpinka ingeschreven in mijn reeks, die jarenlang wereldtop zijn geweest. Die ga ik waarschijnlijk niet kloppen..."

Om Wim alvast een beetje tactisch voor te bereiden, hebben we hieronder enkele filmpjes geplakt van de drie grote namen die hij mogelijk kan tegenkomen... 

http://wvc2018.com

Forums: