PING PONG KERMIS: Wie dit jaar de hoofdprijs van onze tombola wint, zal dat de rest van zijn leven (!) niet meer vergeten!

Tijdens onze PIng Pong Kermis op za 25, zo 26 en di 28 augustus 2018 (telkens vanaf 17u) wordt ook een tombola ten voordele van de jeugdwerking georganiseerd. Omdat we dat al voor de twintigste keer doen, is er dit jaar een speciale hoofdprijs: een bon om levenslang mosselen te komen eten op PIng Pong Kermis.  

We vieren dit jaar een aantal bijzondere jaren: onze club bestaat 40 jaar, onze mosselfeesten Ping Pong Kermis bestaan 30 jaar en onze tombola ten voordele van de jeugdwerking tijdens Ping Pong Kermis bestaat 20 jaar. Vooral dat laatste was een reden om eens extra zot te doen door middel van een bijzondere hoofdprijs. De winnaar van de eerste prijs krijgt een bon die recht geeft om levenslang een gratis portie mosselen te komen eten op Ping Pong Kermis. Wie wil dat nu niet winnen !? Daarnaast hebben we ook nog een gigantische fles champagne klaarstaan voor de winnaar, met een waarde van 199 euro. Daarnaast zijn er nog een duizendtal andere prijzen te winnen. 

Het loont dus zeker weer de moeite om lotjes te kopen ten voordele van onze jeugdwerking. Veel succes. 

(De bon voor levenslang gratis mosselen geldt zolang het evenement Ping Pong Kermis georganiseerd wordt - precieze bepalingen te raadplegen aan de tombola)

Forums: