Joël is de winnaar van onze unieke hoofdprijs: "Ik was al blij geweest met een bloemetje"

De tombola ten voordele van onze jeugdwerking was tijdens Ping Pong Kermis toe aan de twintigste editie. Daarom was er dit jaar een bijzondere hoofdprijs en die werd gewonnen door clublid Joël Van der Weyen. Hij kreeg naast een imposante fles champagne ook een ticket om levenslang gratis mosselen te eten op onze Ping Pong Kermis. 

Het is altijd een bijzonder moment als iemand met zijn lotje de hoofdprijs komt afhalen aan de tombolastand en dat was dit jaar niet anders. Zondag omstreeks 19.30u kwam Joël Van der Weyen zich melden. "Ik koop elk jaar lotjes van de tombola, maar ik was al blij geweest met een bloemetje. Normaal win ik niet snel iets van waarde bij dit soort wedstrijden. Maar nu dus wel deze speciale prijs. Geweldig", lachte Joël. 

"De fles champagne van drie liter is al een heel mooi cadeau. Die zal ik zeker in goed gezelschap opdrinken. En dan is er nog die bon om levenslang gratis mosselen te eten op Ping Pong Kermis, dat is echt wel heel speciaal. Ik heb er al eens snel over nagedacht en heb een idee. Ik ga zeker altijd mosselen komen eten, maar ik denk niet dat ik de bon zelf ga gebruiken. Misschien kan ik er elk jaar iemand anders blij mee maken die het met zijn gezin misschien wat moeilijker heeft om uit eten te gaan. Deze mooie club brengt mensen samen en als we dat ook met deze speciale prijs kunnen doen, zou dat fantastisch zijn."

Forums: