Eerste 'sleepover' op de club: pingpongen, popcorn en spek met eieren

Afgelopen vrijdag werd voor het eerst een 'sleepover' georganiseerd op de club voor en door de jeugd. Onze speelzaal leek dus voor één nachtje op een jeugdherberg. Lees hier het verslag.

Met 13 inschrijvingen begonnen we aan de gezellige avond, nacht en ochtend. Wanneer iedereen aankwam zijn we begonnen met de bedden te installleren. Daarna speelden de leden wat pingpong. Zo konden ze elkaar wat beter leren kennen. Om kwart na 8 begonnen we aan de film die bij iedereen in de smaak viel! Tijdens de korte pauze kreeg iedereen popcorn en een gratis drankje gesponsord door de club zelf.

Wanneer de film gedaan was deden we een soort van competitie waarin er vier teams waren die in vier disciplines het tegen elkaar opnamen. Na deze competitie maakte iedereen zich klaar om te gaan slapen. Hier en daar vlogen er nog wat knuffels in het rond maar al snel werd het rustig en is iedereen kunnen gaan slapen.

’s Ochtens kregen we een heerlijk ontbijt voorgeschoteld dat bestond uit: ei, spek, pistolets en vers fruitsap! Toen iedereen voldaan was, begonnen we al snel weer te pingpongen. Dit deden we verder nog heel de ochtend en zo sloten we de sleepover goed af! De sleepover viel bij iedereen goed in de smaak. Het was een eerste, maar zeer geslaagde editie! Zeker voor herhaling vatbaar!

door Ticho De Winter 

Bekijk het volledige foto-album hier

Forums: