Dank aan iedereen die ons bezocht of meehielp aan Ping Pong Kermis 2019: de warmste editie ooit

De 31ste editie van onze mosseldriedaagse Ping Pong Kermis was meteen ook de warmste ooit. Maar desondanks de tropische temperaturen mochten we ook in 2019 weer heel veel volk ontvangen in onze chalet en mogen we weer spreken van een groot succes. Dan past alleen maar een grote dankjewel! 

Uit naam van het bestuur willen we iedereen bedanken die ons kwam steunen door te komen eten, ook al was de temperatuur tijdens de hittegolf meer geschikt om aan het zwembad te liggen. Jullie zijn een bijzonder trouw publiek! We zullen elke euro die we verdiend hebben goed besteden in onze clubwerking. 

En uiteraard willen we ook iedereen bedanken die mee kwam helpen tijdens één van de 250 shiften. In het bijzonder een dikke dankjewel aan iedereen die nog dat extra stapje zette wanneer het nodig was, of zich vrijwillig opgaf om extra shiften te draaien. 

Samen hebben we weer getoond dat #allesvoordeclub geen holle slogan is, maar dat we die steeds weer waarmaken. Tijdens Ping Pong Kermis, en daarna ongetwijfeld ook tijdens het seizoen. Want na de mosselen volgt nu weer pingpong. 

Later volgt nog een uitgebreider fotoverslag. 

Forums: