Gie Van Eetveldt is de Berlaarse clubkampioen van 2019!

Gie Van Eetveldt heeft zich in de kerstvakantie gekroond tot clubkampioen van 2019. In de finale moest hij afrekenen met Dominique Van den Broeck, die mooi tweede werd. 

Zoals aangekondigd in de uitnodigingsmails werd het clubkampioenschap 2019 gespeeld volgens het systeem van de Zomerbeker. Als basis diende het programma van Dirk Abel dat in de weken voor het clubkampioenschap nog uitvoerig werd getest. Er schreven in totaal 39 spelers in die verdeeld werden over 6 poules, 3 van 6 spelers en 3 van 7. De hoogste klassementen konden elkaar nog niet treffen in de eerste ronde. 

Door het grote aantal spelers werden de matchen van de eerste ronde gespeeld naar 2 winnende sets. De winnaars van elke poule plaatsten zich voor de finalepoule en streden voor de titel van clubkampioen. De eerste ronde duurde tot omstreeks 23u30 en daarom werd beslist om ook de tweede ronde naar 2 winnende sets te spelen. De eerste ronde leverde de volgende finalisten op: Dominique Van den Brouck, Gie Van Eetveldt, Andreas Ceulemans, Lies Fabri, Dirk Abel en Johan Wonnink. De spanning in de finaleronde was te snijden doordat alle finalisten zichzelf en hun opponenten tot het uiterste moesten drijven. Uiteindelijk bleek Gie Van Eetveldt de sterkste van het pak en door een foutloos parcours mocht Gie zich oververdiend tot clubkampioen kronen. 

Het uitgebreide fotoalbum vindt u hier

Forums: