"Tijdens de quarantaine is er nog meer tijd voor trickshots"

Clublid Ticho De Winter (15) is al langer bezig met tafeltennistrickshots, maar in deze lockdowntijden is hij nog een versnelling hoger geschakeld. En daar komen niet alleen pingpongballen aan te pas, maar ook kaarsen en toiletpapier. Lees meer

Ticho heeft al een tijdje zijn eigen kanaal tr1ckshott3r op Instagram. Daar toont hij maffe trickshots die hij vaak opneemt in ons clublokaal. Sinds de coronamaatregelen heeft hij nog veel meer tijd om filmpjes te posten, al neemt hij die nu wel noodgedwongen thuis op. "Ik ben er mee begonnen door de challenge bij het veertigjarig bestaan, dus twee jaar geleden. Daarna ben ik het blijven volhouden omdat ik merkte dat het wel iets voor mij was. Het kan soms wat wikskracht vragen, maar als het dan eindelijk lukt is de vreugde eens zo groot."

"Er zijn trickshots waar ik meer dan een uur aan bezig ben, maar die zijn zeldzaam. Meestal duren ze ongeveer 10 à 20 minuten. Ondertussen zijn sommige van mijn trickshots al opgepikt door grotere internationale accounts zoals Whistlewhorthy en Peopleareawesome. Onlangs ben ik zelfs gevraagd door de Sport-it kampen om een video met een paar uitdagingen op te nemen zodat zij de kinderen ook wat bezig kunnen houden. Meestal plaats ik elke maandag een video, maar nu door de coronamaatregelen plaats ik bijna elke dag een video."

Na 2:49 zie je Ticho hier bijvoorbeeld aan het werk op een filmpje van Peopleareawesome, een kanaal met miljoenen volgers op Youtube. 

En wie Ticho dus nog niet volgt op Instagram via tr1ckshott3r , niet twijfelen! 

Forums: