Nog even aftellen en correctie in het lidgeld

Het rijk van de vrijheid komt zowaar ook voor de leden van TTK Berlaar dichterbij. Op 9 juni zal het waarschijnlijk eindelijk zover zijn en mogen we ons lokaal terug openen voor 50 sportbeoefenaars. Onder welke verdere voorwaarden zal nog moeten blijken uit het ministerieel besluit en/of maatregelen uitgewerkt door de federaties. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte!

 

Omdat er nu eindelijk perspectief is, moeten we uit de startblokken schieten en volop overgaan tot de voorbereiding van dat volgend seizoen. Dan is de inning van de lidgelden uiteraard belangrijk voor een club als de onze, maar we willen hierbij toch een tegemoetkoming doen aan onze leden.

Omdat jullie vorig seizoen lidgeld hebben betaald en we jullie in ruil slechts een aantal maanden speelgelegenheid konden bieden, worden de lidgelden voor het seizoen 2021-22 éénmalig met 50% verlaagd voor iedereen die vorig seizoen ook reeds lid was, met uitzondering voor de -12 en de kleuters. Deze leden konden namelijk wél blijven trainen het afgelopen seizoen.

Hopelijk tot snel! 

Forums: