We kunnen de deuren weer openen!

We zijn terug! Onze vereniging moest zich de voorbije maanden tevreden stellen met een zeer beperkte opening met enkel groepstrainingen voor de jongste jeugd. Op 9 juni kunnen we gelukkig eindelijk weer heropenen voor alle leden. Met de medewerking van iedereen zijn we er zeker van dat dit weer op een coronaveilige manier zal kunnen gebeuren. 

Om alles in goede orde te laten verlopen en zo veel mogelijk leden de kans te laten om terug een balletje te kunnen kloppen, zijn er de volgende afspraken volgens het ministerieel besluit. Een bloemlezing: 

-reservatie is verplicht om te trainen, dat kan elke dag, ook in het weekend, tot 22u. Woensdagnamiddag blijft uiteraard voorbehouden voor de jeugdtraining. De link vind je in de mail die naar alle leden is gestuurd. 

-er zijn drie tafels per zaal beschikbaar. 

-dubbelspel voorlopig niet toegelaten.

-kleedkamer en douches blijven gesloten.

-speeltafels ontsmetten na de training, idem bij gebruik van een bartafel.

-voor en na elke training handgel gebruiken.

-mondmasker verplicht tot aan de speeltafels - verlaat je de speeltafel mondmasker terug op.

-in de bar ook mondmasker verplicht, tenzij je zit aan een tafel - ook alle andere horecaregels gelden uiteraard.

Voor de details: lees zeker nog eens de mail na die elk lid heeft ontvangen. Het bestuur wil iedereen vragen om net als vorige keer de richtlijnen zeer goed op te volgen, het is de beste garantie om iedereen veilig te kunnen laten sporten, zonder nieuwe sluitingen te riskeren. Waarvoor grote dank! 

 

Forums: