Nieuwe pingpongtafels zijn geleverd: "Heel goede kwaliteit"

Maandag zijn acht nieuwe tafels geleverd in ons lokaal. Het is een belangrijke aankoop voor onze club die weer voor jaren spelplezier moet zorgen. 

Enkele bestuursleden hebben de tafels vakkundig gemonteerd en opgesteld. "Deze aankoop is voor onze club een grote investering. Maar het was stilaan nodig om de oude tafels te vervangen. We hebben als club enkele moeilijke jaren achter de rug door corona, maar toch vinden we het belangrijk om te blijven investeren in onze club. We wensen al onze leden heel veel spelplezier op de nieuwe tafels", aldus het bestuur. 

Volgens Dominique Van den Broeck van leverancier PingPongMania gaat het verschil duidelijk voelbaar zijn. "We hebben de voorbije maanden uitgebreid getest op een testtafel en toen merkte je dat er duidelijk een verschil was. De bots gaat zuiverder zijn, je gaat ook meer effect kunnen zetten. Het zijn tafels van heel goede kwaliteit uit het topsegment van het merk Tibhar, waar bijvoorbeeld ook op getraind wordt in de topsportschool", legt Dominique uit. 

Het bestuur heeft nog een laatste oproep. "Het is zo logisch dat we het eigenlijk niet zouden moeten benadrukken, maar toch: draag alsjeblieft de grootst mogelijk zorg voor deze tafels, zodat ze er nog veel jaren als nieuw kunnen uitzien."

Achter het lokaal staat nog wat houtafval afkomstig van de verpakking. Dat mag gratis meegenomen worden. 

Forums: