We gaan er weer voor! Ping Pong Kermis is terug en dat op drie dagen (27, 28 en 30 augustus)

Goed nieuws! Onze superbelangrijke, keilekkere en gezellige mosseldriedaagse Ping Pong Kermis zal dit jaar weer georganiseerd worden. We zullen dat opnieuw op drie dagen kunnen doen. Kruis dus al maar aan in de agenda: zaterdag 27, zondag 28 en dinsdag 30 augustus 2022! Lees meer

In de eerste plaats had corona een heel jammerlijke impact op onze sportieve werking. Maar trouwe clubleden (en zeker ook onze penningmeester) vonden het bijna even jammer dat onze mosseldriedaagje Ping Pong Kermis twee jaar op rij enkel kon doorgaan via een takeaway-formule. We deden wat we konden en mochten én we kregen gelukkig enorm veel bestellingen binnen. Maar een vergelijking met 'the real stuff' kon de takeaway natuurlijk niet doorstaan. Zowel niet qua sfeer als qua inkomsten. 

Maar de zomer van 2022 kondigt zich weer mooi aan en daarom werd het laatste weekend van augustus ook nu weer aangekruist voor een nieuwe Ping Pong Kermis. Enkel nog één obstakel: we kwamen een aantal volwassen helpers tekort voor een editie op drie dagen. Daarom werd intern een oproep gelanceerd naar extra helpende handen bij ouders van jeugdspelers, partners van spelers en recreanten. Het resultaat daarvan was wat we gehoopt hadden: tientallen extra kandidaten -buiten de competitiespelers die sowieso helpen- hebben zich aangemeld om zich belangeloos mee in te zetten voor onze club tijdens Ping Pong Kermis. De piste van een iets minder uitgebreide Ping Pong Kermis werd dan ook snel opgeborgen, met het goede nieuws dat we ook in 2022 een Ping Pong Kermis op drie dagen zullen kunnen organiseren. 

"Wie zich nog kandidaat wil stellen, kan dat bij een bestuurslid of via een jeugdtrainer doen. Al wie dat al gedaan heeft, willen we enorm hard bedanken. Als bestuur zijn we heel blij dat we op zoveel helpende handen kunnen rekenen. Onze club is helemaal opgebouwd door vrijwilligers en wordt ook draaiende gehouden door vrijwilligers. Onze leden hebben weer getoond dat onze slogan #allesvoordeclub geen loze woorden zijn", aldus het bestuur.  

Voor wie er de laatste keer in 2019 nog niet bij was of het zich nog moeilijk kan herinneren: in ons filmpje van enkele jaren geleden laten we u nog even van de sfeer proeven, bekeken uit de ogen van onze helpers. Tot snel, tot eind augustus!

Forums: