Nieuw tombolateam neemt de fakkel over

Tijdens onze Ping Pong Kermis wordt er traditioneel ook een tombola ten voordele van de jeugdwerking georganiseerd. Na 21 edities wordt de fakkel doorgegeven aan een nieuw tombolateam! Ticho en Gijs zijn klaar om erin te vliegen! Lees meer

Ticho hielp de jaren voor corona al mee aan de tombola en samen met Gijs zal hij de tombola tijdens Ping Pong Kermis nu overnemen. "We kijken er naar uit om deze toffe traditie verder te zetten. We hopen op zo veel mogelijk steun van de leden en zeker ook van de jeugdleden", zeggen Ticho De Winter en Gijs Verschaeve. 

Om een mooie tombola te kunnen organiseren hebben Ticho en Gijs natuurlijk prijzen nodig. Er worden prijzen verzameld in winkels in Berlaar, maar we rekenen natuurlijk ook op de leden om mee op zoek te gaan. Er komt in de bar weer een tomboladoos waar prijzen in gedeponeerd kunnen worden. Je kan ze ook afgeven aan Ticho of Gijs, of aan een bestuurslid. Belangrijk is dat alles wat geschonken wordt nieuw is. "Veel leden of ouders van jeugdleden kunnen pakweg via hun werk aan prijzen geraken. Dat mogen zowel kleine als grote prijzen zijn. De hoofdprijs wordt elk jaar aangekocht. Als iemand kandidaat is om dat aankoopbedrag bijvoorbeeld met zijn bedrijf te sponsoren, mag die zich altijd melden. De opbrengst van onze tombola gaat zoals altijd integraal naar onze jeugdwerking", klinkt het. 

Ticho en Gijs lossen Bert Provoost en Nico van den Broek af, die de tombola 21 jaar lang hebben georganiseerd. "We hebben eigenlijk altijd de plezantste job gehad van de Ping Pong Kermis. Het is altijd gezellig aan de tombola en je ziet er iedereen wel eens passeren. Misschien hebben we het daarom 21 jaar volgehouden. Maar het was tijd om de fakkel door te geven. De tombola is er voor de jeugd en nu ook weer door de jeugd. We wensen Ticho en Gijs heel veel succes en zelf zullen we vanaf nu andere taken doen op Ping Pong Kermis", zeggen Nico en Bert, die beiden ook bestuurslid zijn.

Ter info: de Ping Pong Kermis wordt georganiseerd op zaterdag 27, zondag 28 en dinsdag 30 augustus 2022, telkens vanaf 17u.

Forums: