Wendy Van Uffelen en Gunther Karsman knap kampioen in lentecompetitie Sporta

Twee Berlaarse spelers hebben een heel straffe prestatie geleverd in de lentecompetitie van Sporta. Er stond duidelijk geen rem op de ambitie, de vechtlust, de gedrevenheid en de wil om te winnen bij Wendy en Gunther. 

Voor de meest fervente tafeltennissers, die het einde van het competitieseizoen steeds met lede ogen aanzien, organiseert de Sporta-federatie sinds enkele jaren een lentecompetitie. Deze wordt gespeeld na de reguliere competitie, in ploegjes van twee spelers, volgens klassementsreeks. 

Voor Balder (zoals onze club heet in Sporta) schreven zich dit jaar drie ploegen in. Voor Johan Wonnink en Pierre Smet in de C-reeks en voor Svern Hendrickx en Dirk Abel in de D-reeks eindigde het verhaal na de poules. In de E-reeks kende het Berlaarse duo echter meer succes. Wendy (E0) en Gunther (F) begonnen met een gezonde portie ambitie aan de poules. Ze verloren slechts 1 van de 5 wedstrijden (tegen Orka B) en eindigden zo knap tweede in hun poule.

Vanaf dan werd de ambitie bijgesteld: het duo ging voor niet minder dan de titel. In de halve finale op 3 juni speelden Wendy en Gunther zeer sterk. Ze boekten met overtuigende 4-1 cijfers op en tegen Tecemo hun ticket voor de finale.

In die finale wachtte hen opnieuw het team van Orka, dat zijn halve finale met droge 5-0 cijfers won. Er stond echter geen rem op de ambitie, de vechtlust, de gedrevenheid en de wil om te winnen van bij en Gunther. Beide spelers startten goed en wisten hun eerste wedstrijd naar zich toe te trekken.De daarop volgende dubbel werd nog wel verloren, maar toen Gunther zijn tweede wedstrijd overtuigend met 3-0 cijfers won, was de titel binnen.

Proficiat Wendy en Gunther met deze sterke prestatie!

Forums: