25ste Dag van de Jeugd wordt gewonnen door Rube Van Uythem

Aan het begin van de zomervakantie is traditiegetrouw de Dag van de Jeugd gespeeld. Voor deze 25e editie tekenden 25 jeugdspelers present. Uiteindelijk won Rube Van Uythem de finale na een sportieve en plezante dag. 

Na een leuke voormiddag met onder andere binnenspeeltuin en flashygolf kon iedereen zijn of haar tonnetje vullen met croque-monsieurs, een voorproefje van wat er ook met Pingpongkermis is te verkrijgen op 26, 27 en 29 augustus! Om 14u ging in ons lokaal het tornooi met voorgift van start. In twee poules van negen spelers werd er naar twee gewonnen sets gespeeld. De eerste vier spelers van elke poule speelden via rechtstreekse uitschakeling naar drie gewonnen sets verder. De andere spelers speelden naar twee gewonnen sets verder. 

Jasper, Daan en Rube maakten hun favorietenrol waar en stonden samen met Onno in de halve finales. Onno was duidelijk beter dan Daan en Rube won in de belle na een thriller tegen Jasper. Voor de derde plaats werd het een broederstrijd waarin Daan na een nipte belle de wedstrijd kon winnen. Onno startte elke set met 5-0 voorsprong tegen Rube, maar dit was niet voldoende. Een ontkende Rube Van Uythem won zo de 25e Dag van de Jeugd!

Naar goede gewoonte werd er afgesloten met lekkere frietjes en een curryworst van Kevin en Marijke van 't Frituurke op de Markt van Berlaar.µ

Nog eens bedankt aan alle ouders, begeleiders en trainers voor het vervoer en het mee begeleiden van deze topdag.

Bekijk alle foto's hier

door Diederik Peere

 

Forums: