WK Rotterdam: Dit jaar gezien in Berlaar, vandaag actief op WK

In de hoofdtabel van het WK in Rotterdam vinden we nog twee spelers die afgelopen seizoen tegen Dylan Berlaar aan de bak moesten.

De Engelsman Paul Drinkhall (ITTF-126), die twee keer in ons lokaal in de Alpenroosstraat kwam spelen en dit seizoen met Nodo Ekeren degradeerde, speelt zijn eerste match tegen Vladimir Samsonov. Mogelijk wordt het ook meteen zijn laatste, want ex-Villette-speler Samsonov is als nummer 8 van de wereld één van de outsiders voor de titel. Vergeten hoe hij speelt? Bekijk dan een filmpje van de match Lauren Enghien-Paul Drinkhall hier.

De Kroaat Andrej Gacina (ITTF-53) van La VIllette Charleroi, die we ook nog kennen van zijn wedstrijd in november in ons eigen lokaal, lootte de haalbare Vietnamees Doan Kien Quoc (ITTF-254). Hoe Gacina in Berlaar zweette tegen onze Florent Lamoque, ziet u hier.

Kou Lei (ITTF-125), die volgend seizoen waarschijnlijk ook in het lokaal van Dylan Berlaar te zien zal zijn als ploeggenoot van Jean-Michel Saive bij La Villette Charleroi, strijdt tegen de Wit-Russische verdediger met de onuitspreekbare naam Evgueni Chtchetinine (ITTF-63).

We volgen op ttkberlaar.be hun prestaties nauwgezet op.