Wie was er op de pingpong toen Google voorbij reed?

Vandaag lanceert Google haar toepassing Street View. Ook ons clublokaal is vastgelegd. Wie was er op de pingpong toen Google voorbij reed?

Dankzij deze nieuwe technologie is het mogelijk om ons clublokaal via uw computer te bewonderen. Het is aan de hand van de auto's op de parking ook mogelijk om na te gaan wie er die dag op de club was. We geven nog niet te veel prijs, maar de auto van een zekere WVDB valt onmiddellijk op. Dat zal wel toeval zijn zeker?

Voor wie zelf het clublokaal eens wil opzoeken: ga naar http://maps.google.be/. Geef bovenaan 'Alpenroosstraat, Berlaar' in. Dan sleept u het 'mannetje' dat aan de plus-min-schakelaar staat tot in de straat. Dan navigeert u verder tot aan het clublokaal.

Google heeft Street View pas gelanceerd in België. Met die toepassing kunnen internetgebruikers panoramische beelden van straten en plaatsen opvragen en bekijken. De beelden werden door wagentjes van Google gemaakt die alle straten hebben geregistreerd.

Street View is een gratis dienst binnen Google Maps. De toepassing werd in mei 2007 gelanceerd in de VS, en is nu al wereldwijd in meer dan 30 landen beschikbaar. Street View kan tevens gebruikt worden binnen Google Earth en in Google Maps for Mobile.

Wegens auteursrechten mag er geen afbeelding van ons clublokaal op deze website worden geplaatst.

Forums: