We beleefden de beste Ping Pong Kermis ooit!

De afgelopen dagen beleefden we de beste Ping Pong Kermis ooit. De 25ste editie overtrof alle 24 voorgaande jaren. "Iedereen die hier aan heeft meegewerkt, mag echt wel fier zijn", aldus het bestuur. 

Drie dagen lang zat ons clublokaal afgeladen vol. Gelukkig was onze keuken voorzien op de drukte en kon iedereen snel bediend worden. Dinsdag moesten ondanks de royaal bestelde voorraad op basis van het verbruik van vorig jaar nog extra mosselen aangevoerd worden. Zelfs buiten werden extra tafels opgesteld. 

In allerhaast werden nog mosselkuisers opgetrommeld en kon iedereen zijn portie mosselen verorberen. Ook de koninginnehapjes, de croques en pannenkoeken vlogen de keuken uit. En de Super Balder vloeide rijkelijk. 

Het recordjaar 2012 is bij deze van de tabellen geveegd en er is zelfs een grote schep bovenop gekomen. Het wordt moeilijk om dit nog te evenaren. Al dachten we dat vorig jaar natuurlijk ook. 

De opbrengsten zullen gebruikt worden om verder te investeren in het lokaal. Zo staat in de toekomst de aankoop van nieuwe tafels gepland en worden er nieuwe competitietruitjes voor alle spelers aangekocht. Naast de ongetwijfeld mooie opbrengst zorgde onze Ping Pong Kermis ook weer dat heel veel mensen de pingpong van Berlaar leerden kennen. 

En niet onbelangrijk: onze leden stonden eens aan de afwas met andere leden die ze anders weinig tegenkomen. De binding tussen de leden blijft voor onze club een heel belangrijk item. Dingen als Ping Pong Kermis dragen daar zeker toe bij. Enkel door samen onze schouders onder Ping Pong Kermis te zetten zijn we er in geslaagd om een uitzonderlijk resultaat neer te zetten. "Iedereen die daar aan heeft meegewerkt, mag echt wel fier zijn", aldus het bestuur. 

Later volgen nog meer foto's. 

Forums: