Tombolalootje zorgt voor geweldige ervaring!

Vorig jaar was de hoofdprijs van onze tombola ten voordele van de jeugdwerking tijdens Ping Pong Kermis een ballonvaart. De grootmoeder van clublid Vincent Van Hoven was de winnaar, en ze nam Vincent mee. Hij maakte een verslagje voor op onze site. "Een geweldige ervaring", vond hij. 

"23 juli 2015, bijna een jaar na het winnen van de tombola is het dan eindelijk zover. De ballonvaart, de hoofdprijs van de vorige editie van pingpongkermis, gaat door. We moesten eerst een geschikte datum vinden, en zelfs op de dag zelf was het nog twijfelachtig of we van grond zouden gaan. Werkelijk alle weersfactoren moeten meezitten voor zo'n onderneming. De mensen bij wie we in de ballon zaten waren al vijf keer op de plaats van vertrek geweest, maar telkens werd de vlucht op het allerlaatste moment nog afgeblazen doordat het weer niet meezat."

"Maar ik en mijn moemoe hadden geluk, we konden al van onze eerste poging opstijgen om 20u in Wiekevorst. Het was echt een geweldige ervaring om onder de warmte van de vuurblazer in een mandje te zitten en toch de hoogte van 430 meter te bereiken. Het uitzicht was prachtig, net als de zonsondergang die we hebben kunnen meemaken vanop grote hoogte. We zijn op onze vlucht onder andere lang Aarschot en Morkhoven gepasseerd. Om 21u kwamen we dan aan in Tongerlo na een veilige landing."

door Vincent Van Hoven

Forums: