Pingpongen in het donker, het is eens iets anders!

De jeugdtraining van woensdag 9 september is totaal in de war gestuurd door een elektriciteitspanne, die een groot stuk van Berlaar-centrum in zijn greep hield. Gelukkig waren er creatieve oplossingen.

Het eerste trainingsuur was bijzonder druk, met maar liefst 22 jeugdspelertjes die present waren, waaronder heel wat nieuwelingen. Na enkele minuten ging het al mis. "We waren nog maar net met de opwarming begonnen en nog voor we aan tafel konden gaan staan, viel het licht uit. Al snel bleek het om een algemene elektriciteitspanne te gaan. De jeugd wist even niet wat er gebeurde, want ze stonden ineens in een pikdonker lokaal, want er is geen daglicht binnen. Alleen de noodverlichting brandde nog. Het was geen optie om iedereen naar huis te sturen, daarom hebben we maar een creatieve training gedaan", aldus de trainers. 

Iedereen verhuisde naar buiten, waar enkele loop- en behendigheidsoefeningetjes werden gedaan. Na afloop bleek het nog wel best een leuke training te zijn geweest, al was het er wel eentje zonder tafel. Ook bij het begin van de tweede trainingsgroep was er nog altijd geen elektriciteit. De spelertjes probeerden dan maar wat te spelen met behulp van hun pillichtje op de gsm of smartphone. Toen na een half uur het licht weer aanging, kon er weer gewoon gespeeld worden. 

De oorzaak lag volgens Gazet van Antwerpen bij werkzaamheden in het centrum, waarbij een kabel werd geraakt. 

Bekijk ook nog de filmpjes op onze Facebook-pagina

Forums: