Wekelijkse Start To Ping Pong gaat van start op 18 mei

Elke lente gaan we traditioneel een versnelling hoger met Start To Ping Pong. De maandelijkse trainingen op donderdag worden dan vervangen door een wekelijkse training op woensdagavond. Inschrijven kan vanaf nu. VOLZET

De zeven wekelijkse trainingen (elke woensdag om 19.30u) zijn een ideale gelegenheid voor beginners, herstarters en recreanten die wat willen bijleren. Stap voor stap wordt het slagenarsenaal uitgebreid. De trainers geven technische tips en geven oefeningen waar iedereen op zijn of haar niveau van kan leren. Alles gebeurt bovendien in een aangename sfeer.

De data: woensdagen 18 mei, 25 mei, 1 juni, 8 juni, 15 juni, 22 juni en 29 juni 2016, telkens vanaf 19.30u.

De trainingen zijn toegankelijk voor leden en niet-leden. Het inschrijvingsgeld bedraagt een zeer democratische 20 euro, na elke training is een drankje inbegrepen.

Wie al clublid is, of het na de reeks Start To Ping Pong wordt, kan na de lessenreeks blijven komen spelen. Na de zomer begint ook de nieuwe reeks Start To Ping Pong (enkel voor leden), telkens op de laatste donderdag van de maand.

Inschrijven kan op het prikbord, via ttkberlaar@gmail.com of 0479-31.22.59 (ook voor extra info). Inschrijvingsgeld cash te betalen op eerste lesdag. Wacht niet te lang, want volzet is volzet.

Forums: