TTK Dylan Berlaar staat met standje op eerste kerstmarkt van Berlaar

Op vrijdag 23 december wordt in Berlaar voor de allereerste keer een kerstshopping met kerstmarkt georganiseerd. Vanaf 18 uur doen een vijftiental handelaars en 35 standhouders het centrum van de gemeente weer gezellig bruisen. Ook TTK Dylan Berlaar zal present zijn met een kraampje, bemand door Joël en Petra. Ze zullen typische kerstdrankjes en - hapjes verkopen. Vergeet zeker niet om ons kraampje aan te doen!

Berlaar pakt op vrijdag 23 december voor de eerste maal uit met een kerstshopping en een gemeentelijke kerstmarkt. Met gezellige kraampjes, handelaars met avondopeningen, optredens, randanimatie en een bezoek van de Kerstman kunnen bezoekers de kerstperiode zo sfeervol inzetten.

Op en rond het dorpsplein stellen 35 verenigingen en handelaars van buiten het centrum een kraam op. Vijftien winkels in het centrum houden hun zaak die avond wat langer open. Het gemeentebestuur voorziet randanimatie en de Zelfstandige Ondernemers Berlaar nodigen de Kerstman uit. 

Om alles veilig te doen verlopen, wordt het centrum van Berlaar vanaf 13 uur verkeersvrij gemaakt. Smidstraat en Legrellestraat worden afgesloten ter hoogte van de Markt, de Dorpsstraat ter hoogte van de Daalstraat. De kerstmarkt start vanaf 18u. 

Praktisch

Op vrijdag 23 december kan je tussen 18 en 23 uur een bezoek brengen aan de eerste kerstshopping met kerstmarkt in Berlaar. Die vindt plaats op en rond het dorpsplein (Markt).

Volgende handelaars houden hun winkel die avond langer open: Koko-Riko (Markt 73), Bloemekepluk (Dorpsstraat 5), Carnavalsshop Augustijnen (Smidstraat 36), De Zon (Markt 67-69), Standaard Boekhandel (Dorpsstraat 17A), Zeeman (Dorpsstraat 21), New Trend (Dorpsstraat 1), Lingerie Christel (Markt 50), Cultsk8s (Markt 53), Baristik (Markt 62), J&G Wines (Markt 59), Ad – Iso (Markt 59A), Needlz ’n Ink (Markt 20), Lela and Jo (Markt 87) en ’t Frituurke (Markt).

Programma

18 uur: officiële opening van de kerstshopping met kerstmarkt op de kiosk, aansluitend optreden van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans
18.45 uur: optreden Berlaarse Dansstudio
19 uur: aankomst Kerstman met fotomoment
19.45 uur: optreden Berlaarse Dansstudio
20 uur: fotomoment Kerstman
20.45 uur: optreden van de Berlaarse Dansstudio

Forums: