De zoektocht start: wie heeft tombolaprijzen voor onze tombola?

De zomervakantie nadert en dus is het hoog tijd om weer op zoek te gaan naar prijzen voor onze tombola. De vorige jaren hebben we er telkens een duizendtal kunnen verzamelen, hopelijk lukt ons dat dit jaar weer. Hierbij hebben we een handleiding, want was is nu eigenlijk de bedoeling? 

De tombola is al voor het negentiende jaar op rij een manier om extra fondsen op te halen ten voordele van onze bekende Berlaarse jeugdwerking. Het initiatief is destijds genomen door enkele jeugdleden en negentien jaar later is dit een vast onderdeel van onze mosseldriedaagse geworden. Tijdens de Ping Pong Kermis gaan enkele jeugdleden rond met lotjes en de mensen die komen eten kunnen ze kopen en achteraan in de eerste speelzaal hun prijzen ophalen. 

Wie zamelt op voorhand de prijzen in? 

Zoals steeds hopen we dat al onze leden een steentje bijdragen. Wie kan er via zijn werk nog aan prijzen geraken? Wie heeft zelf een zaak en kan een schenking doen? Ligt er misschien nog iets in uw kast dat bruikbaar is? We hopen dat de jeugdspelers extra hun best doen. Zij genieten in de eerste plaats van de opbrengst van deze tombola. Zonder deze jaariljkse tombola, zou de club al die inspanningen voor de jeugd veel moeilijker kunnen dragen. De winkels in Berlaar-centrum worden door de individueel getrainde jeugdspelers aangedaan. Het tombolateam bestaat al sinds het begin uit Bert en Nico. Sinds dit jaar krijgen ze bij de voorbereidingen de hulp van jeugdspeler Ticho de Winter. 

Hoe doe je dat, prijzen zoeken? 

Gewoon vriendelijk vragen is voldoende, soms vragen bedrijven of handelaars ook een bewijsblad. Die liggen afgeprint klaar in de club, in het schab onder het prikbord met de ledenlijst. 

Wat kunnen we gebruiken als prijs? 

Alles. Jawel: 'a-l-l-e-s'. Van klein tot groot, van goedkoop tot erg waardevol, van sleutelhanger tot hoofdprijs. Voorwaarde is wel dat het nieuw moet zijn. Wij geven geen tweedehandse prijzen weg op onze tombola, dat spreekt voor zich. 

Waar mogen prijzen bezorgd worden? 

Er staat een tomboladoos in de bar opgesteld. Daarin mag u uw prijzen deponeren. Of u mag ze aan een bestuurslid of bij voorkeur iemand van het tombolateam (Nico, Bert, Ticho) overhandigen. 

Wat krijgt u als gulle schenker? 

Onze oprechte dank én een goed gevoel. Als dat niet mooi is. 

Wat was vorig jaar de hoofdprijs? 

Vorig jaar hebben we niet één maar drie helikoptervluchten boven Berlaar en omgeving weggegeven als hoofdprijs dankzij een mooie samenwerking met deze firma. We hopen dit jaar weer voor een even mooie hoofdprijs te kunnen zorgen. We houden u op de hoogte. 

 

Tot op onze Ping Pong Kermis op 26, 27 en 29 augustus 2017!  

Forums: