A-ploeg boekt eerste zege van het seizoen

Onze Berlaarse A-ploeg heeft de eerste zege van het seizoen beet in Eerste Nationale. Het klopte thuis Patria Castellinoise knap met 12-4. 

In week 1 werd nog met 12-4 verloren bij Diest, maar in week 2 waren de rollen omgedraaid. Castellinoise is nochtans geen simpele ploeg, met grote namen als Steve Bovenisty en Thibaut Gonay (beiden B0) als sterkhouders. Dylan Berlaar ging echter vurig van start en liep als snel 6-1 uit. Margo Degraef kon de wedstrijd al snel in de beslissende ploei leggen na een 3-2 winst tegen Bovenisty: het werd dan al 9-2. 

Een glansrol was ook weggelegd voor onze nieuwkomer Jules D'hollander: hij kende een begenadigde dag en won zijn vier wedstrijden zonder setverlies. Margo Degraef en Lauren Enghien wonnen er elk drie, Vincent Van Hoven won er twee. Alle Berlaarse spelers hebben ook minstens één B0 geklopt en hebben dus vertrouwen getankt voor volgende spelweken. 

Ook de B-ploeg in Landelijke pakte uit met een knappe overwinning in Landelijke: 12-4 tegen Rooigem Gent. Primussen waren hier Ruben Vleugels en Joeri Huyskens, die er elk vier wonnen. Bogdan Axinte en Wim Verheyen wonnen er elk twee.  

De A-ploeg van onze dames in Tweede Nationale kende minder succes: het werd 4-6 tegen Dinez, al konden onze dames in tegenstelling tot onze herenploegen de eerste spelweek al wel winnend afsluiten. 

Forums: