Gelijkspel na zinderend spannende avond voor onze A-ploeg

De A-ploeg van Dylan Berlaar heeft er een spannende avond opzitten op verplaatsing bij Aye. Uiteindelijk werd het 8-8. Het was niet alleen het debuut van onze nieuwe Engelse B0 Josh Bennett (die al meteen een Berlaarse naam heeft gekregen), ploegkapitein Lauren droeg ook zijn steentje bij als coach én er was zelfs een vliegende reporter ter plaatse. Daarom dus dit verslag. 

Na wat wijzigingen in de ploegopstelling, file in Antwerpen voor Jochem en file in Brussel om Josh op te pikken, waren de A ploeg en coach Lauren er helemaal klaar voor om af te zakken naar het verre Aye. Het was een spannende avond die alle kanten op kon gaan (Lauren wou af en toe zijn pallet uit de koffer halen en zelf spelen). De tegenstand speelde met B0 en drie keer B2, Dylan Berlaar speelde met twee B0'en en twee B2's. Vincent (0) beleefde een avond vol pech en kon geen enkele wedstrijd winnend afsluiten. Jules (2) die de vorige twee weken de pannen van het dak speelde, won zijn eerste twee wedstrijden. Daarna nam de vermoeidheid het over. 

Josh (3), Jos voor de vrienden en onze nieuwe Engelse aanwinst, pastte zich redelijk snel aan aan het Belgische niveau en won zijn eerste 3 wedstrijden heel vlot. Geen 4/4 voor hem, maar wel een extra motivatie om volgende week nog beter te doen. Jochem, die na een jaar blessureleed zijn comeback maakte, verloor jammer genoeg zijn eerste wedstrijd, maar de drang om te winnen was groot. Hij kon dan ook de andere 3 wedstrijden binnenhalen en zorgde ook voor de 8-8.

Een mooi gelijkspel voor de A ploeg. Winst had er zeker ingezeten, maar de sfeer zat alvast goed! Onze A-ploeg staat nu zesde in de stand, na een verliesmatch, een zege en nu ook een gelijkspel. Na de frietjes met bouletten keerden we terug naar het huisfront. On to next week!

door Sylvie Ots 

 

Forums: