A-ploeg doet het opnieuw: knokken én nipt winnen

Onze A-ploeg in Eerste Nationale heeft opnieuw een felbevochten zege kunnen binnenhalen. Deze keer was het Lauren Enghien die voor het beslissende negende punt zorgde na een alweer collectief sterke prestatie. 

De wedstrijd uit bij Raquette Rouge Basecles leek op voorhand een zware dobber en dat werd het ook: 2 B0'en en 2 B2's. Sebastien Massart toonde zich bij de thuisploeg ongenaakbaar. Hij moest een paar keer tot het uiterste gaan, maar kon telkens winnend afsluiten. Ondanks de sterke B0 kon Dylan Berlaar 1-3 voorkomen. Maar de kansen keerden en zo werd het 5-3 halfweg. Maar van de acht volgende wedstrijden liet Dylan Berlaar er maar twee liggen, met een nipte 7-9 overwinning als resultaat. Vorige week werd het ook al 9-7 in het voordeel van Berlaar. 

De matchverdeling: Lauren Enghien 3, Margo Degraef, Vincen Van Hoven en Jules D'hollander 2. Onze A-ploeg staat nu alleen derde, op drie punten na de ongenaakbare leiders Diest en Braine l'Alleud. 

De B-ploeg (voor de gelegenheid gestoffeerd met drie Wimmen) in Landelijke leed een nederlaag. Het werd 10-6 bij Smash Dolfijn. Ruben Vleugels, Wim Verheyen en Wim Janssen wonnen er elk twee, Wim Van der Auwera bleef zonder winstmatch. 

Forums: