VIDEO: A-ploeg veel te sterk voor Merelbeke: 15-1 (en ook B-ploeg haalt uit)

De twee hoogste ploegen van Dylan Berlaar hebben zaterdag een mooie overwinning behaald. Merelbeke A en Merelbeke B moesten er aan geloven met 15-1 en 13-3. 

Onze A-ploeg is heel goed op dreef en dat mocht ook staartploeg Merelbeke ondervinden. Lauren Enghien, Margo Degraef, Jules D'hollander en Vincent Van Hoven gaven de tegenstanders geen kans en maakten het droog af met 15-1. Bij de bezoekers kon Florian Van Acker (B0 en bekend als topparalympiër) de eer redden, na een nipte vijfsetter tegen Lauren Enghien. De ervaren spelers Harm Desmet, Bjorn Neirinck en David Douchy weerden zich fel, maar konden nooit echt aanspraak maken op een overwinning. Enkel David Douchy kon nog een belle in de wacht slepen, die hij met 11-8 verloor tegen Vincent. De supporters konden trouwens weer een paar pareltjes van punten bewonderen. De A-ploeg blijft dankzij deze overwinning comfortabel op de derde plaats in Eerste Nationale A. 

Hier een korte video met enkele mooie punten van Margo, Vincent en Lauren. Sorry Jules, onze videoman kon je enkel nog een hand zien schudden, jouw match was iets te snel voorbij. :-)

Ook de B-ploeg kon in Landelijke een duidelijke overwinning halen tegen de B-ploeg van Merelbeke: 13-3. Nochtans gold Merelbeke in de reeks als een subtopper en had onze B-ploeg tot hiertoe nog niet de standvastigheid om veel wedstrijden te winnen, met een klassering aan de onderkant van het klassement als gevolg. De eerste match werd nog verloren door Ben Verbeke. Maar de volgende elf wedstrijden gingen allemaal naar de thuisploeg. Jochem De Hoop en Joeri Huyskens wonnen er vier, Bert Provoost drie en Ben Verbeke twee. De B-ploeg staat nu tiende na drie overwinningen in zeven wedstrijden. 

Forums: