A-ploeg staat mee aan kop na makkelijke winst

De A-ploeg van Dylan Berlaar staat mee aan kop in Eerste Nationale. Onze eerste ploeg won voor de zevende keer dit seizoen en heeft nu 24 punten en dat is evenveel als Diest en Braine l'Alleud. 

De ploeg stond zaterdag voor een verplaatsing naar Malonne, een team in degradatiezorgen. Al snel bleek dat de waardeverhoudingen gerespecteerd zouden worden. Dylan Berlaar liep snel uit tot 2-9 en daarmee was de match beslist. Enkel de jonge Nicolas Degros kon weerwerk bieden bij de thuisploeg en hij deed dat met verve: hij won zijn vier wedstrijden en zette zo een prachtprestatie neer. Maar in de andere wedstrijden was Dylan Berlaar oppermachtig: er gingen maar een drietal verloren en nooit kwamen de overwinningen in gevaar: een duidelijke 4-12 was dus het resultaat, met weer een homogene ploegprestatie van Vincent Van Hoven, Lauren Enghien, Jules D'hollander en Josh Bennett (allen drie). 

De B-ploeg in Landelijke kon voor de derde keer op rij winnen, deze keer op bezoek bij het Brusselse Hurricane. Ruben Vleugels (4), Joeri Huyskens (3), Wim Verheyen (2) en Wim Van der Auwera (1) zorgden voor de 6-10 eindstand. De ploeg staat nu zevende. 

Forums: