Vrijdagavond kerstmarkt in Berlaar (met ook standje van onze club)

Vrijdagavond is het kerstmarkt in Berlaar-centrum. TTK Berlaar zal voor het tweede jaar op rij present zijn met een standje, verzorgd door Joël en Petra. Bekijk hier het programma. 

 

- 18 uur: Officiële opening kerstmarkt en aankomst van de Kerstman

- 18.10 uur: Optreden muziekschool Berlaar

- 18.30 uur: Optreden Berlaarse Dansstudio

- 18.45 uur: Optreden mobiele covergroep Ritm Stix

- 19 uur: Fotomoment met de Kerstman

- 19.45 uur: Optreden Berlaarse Dansstudio

- 20 uur: Prijsuitreiking kleurwedstrijd

- 20.15 uur: Optreden mobiele covergroep Ritm Stix

- 21.15 uur: Demo ropeskipping JumpXtreme

PRAKTISCH 

Om de kerstshopping met kerstmarkt veilig te laten verlopen, wordt het dorpscentrum op vrijdag 22 december van 13 tot 3 uur afgesloten. Smidstraat en Legrellestraat worden afgesloten ter hoogte van de Markt. De Dorpsstraat wordt afgesloten ter hoogte van de Daalstraat en de Markt zelf wordt afgesloten tot het kruispunt met de Itegembaan. 

In de Daalstraat wordt éénrichtingsverkeer ingevoerd tot aan het kruispunt met de Alpenroosstraat, in de richting van de Alpenroosstraat. Je kan dus via de Daalstraat naar de Legrellestraat en de Alpenroosstraat rijden, via Legrellestraat - Alpenroosstraat kan je tot aan de Dorpsstraat rijden. In de Schoolstraat is er éénrichtingsverkeer in de richting van de Meistraat. Er zijn fietsenparkings voorzien in de Smidstraat en de Daalstraat. Voor wagens zijn er parkeermogelijkheden op de reglementaire plaatsen in de omliggende straten. De parkeerplaatsen van de Smidstraat en het Walter Luytenplein zijn die avond bereikbaar voor de kerstmarktbezoekers.

KINDVRIENDELIJKE KERSTMARKT

Op het marktplein kunnen de jonge bezoekers van de kerstmarkt in de verwarmde tent deelnemen aan allerlei leuke activiteiten. Zo is er doorlopend een begeleide knutselworkshop waarbij er kaarslichthoudertjes worden gemaakt door glazen potjes te decoreren in de kerstsfeer. Ook buttons met een magneetje en placemats kan je hier zelf maken. Voor de allerkleinsten is er een knusse zithoek gemaakt met ook een ballenbad.

Net als vorig jaar zal je hier ook op de Wii kunnen spelen én is er opnieuw een clown aanwezig die de mooiste figuurtjes maakt van ballonnen.

De tent is vrij toegankelijk van 18 tot 22 uur. Tijdens deze uren is er ook steeds voldoende begeleiding aanwezig. Vlakbij de tent staat ook een stoomcarrousel. Een ritje op deze carrousel is eveneens mogelijk van 18 tot 22 uur en is volledig gratis!

De Zelfstandige Ondernemers Berlaar (ZOB) zorgen voor een bijdrage aan deze kerstshopping en halen de kerstman op 22 december naar Berlaar. Hij zal de kindjes opnieuw verwelkomen vanop onze gezellige kiosk.

Forums: