Weer knappe thuisoverwinning voor A-ploeg: 11-5

De Berlaarse A-ploeg kreeg zaterdag met Schulen een haalbare kaart op bezoek en liet thuis dan ook geen steek vallen. Zelfs niet met maar drie spelers van de normale basisploeg in de opstelling werd het 11-5. 

Als vierde man mocht Wim Van der Auwera proberen om te stunten tegen de B0 en drie B2's, wat hem ook nog bijna lukte. Hij kwam 2-0 voor tegen één van hen, maar kon het uiteindelijk niet afmaken. Vlotter ging het bij de vaste ploegleden Lauren Enghien (4), Jules D'hollander (4 - foto) en Margo Degraef (3).  Ze walsten over de tegenstand en enkel Margo moest uiteindelijk een wedstrijdje afgeven.

Zo werd het 11-5 en blijft Dylan Berlaar op een gedeelde tweede plaats staan in de rangschikking van Eerste Nationale. De aanwezige toeschouwers genoten in elk geval van de knappe teamprestatie en de talloze g-e-w-e-l-d-i-g-e punten die op de eerste twee tafels te zien waren. We hebben dit seizoen echt een straffe eerste ploeg. Wie nog niet is komen zien, moet dat zeker één van de komende weken eens doen... 

De B-ploeg kon net niet winnen. Het werd 7-9 tegen Morata Mol. Bogdan Axinte kon geen wedstrijd winnen, Bert Provoost en Joeri Huyskens wonnen er elk twee. Tom Faes toonde dat hij nog heel vast en gretig kan tafeltennissen en hij won er drie. Er zaten meer winstmatchen in voor de thuisploeg, maar uiteindelijk moest vrede genomen worden met de nipte nederlaag. 

Forums: