A-ploeg bekroont topseizoen met een mooie tweede plaats in Eerste Nationale

Dylan Berlaar A heeft zich zaterdag verzekerd van de tweede plaats in Eerste Nationale. Daarmee wordt een topseizoen bekroond. 

Tegenstander in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen was Donald Heuseux. Het werd 12-4 voor de thuisploeg. De sterkhouders waren Lauren Enghien en Vincent Van Hoven, die elk vier wedstrijden wonnen. Jules D’hollander en Jochem De Hoop deden de rest met twee winstwedstrijden. 

De A-ploeg is zo op één speeldag van het einde al zeker van de tweede plaats in Eerste Nationale, wat na het kwakkelseizoen van vorig jaar een geweldige collectieve prestatie is. Proficiat!

De B-ploeg kon niet stunten tegen koploper Schulen: het werd 7-9 in Landelijke. Ruben Vleugels speelde weer op zijn ijzersterke oude niveau en won er drie, Joeri Huyskens twee en Bert Provoost en Wim Van der Auwera een.

Ook de A-ploeg bij de dames in Tweede Nationale boekte een belangrijke overwinning: er werd thuis met 7-3 gewonnen van Pingouin Leuven. Annelies Peere (3), Lies Fabri (3) en Isabel Devos (1) zorgden voor de winstmatchen én verzekerden zo het behoud. 

Forums: