Craig Bryant en Jorne Bickx vervoegen A-ploeg van Dylan Berlaar

De A-ploeg van Dylan Berlaar heeft voor volgend seizoen twee transfers gerealiseerd. Craig Bryant en Jorne Bickx zullen de ploeg vervoegen. 

Craig Bryant (B0) is een professionele Britse tafeltenniscoach, maar bovenal ook een topspeler. Hij speelde van 2008 tot 2018 bij Nodo, waar hij zowel in Superdivisie als in Eerste Nationale aantrad. Hij is bekend voor zijn zeer goede service. Met Nodo kwam hij al een aantal keer tegen Dylan Berlaar uit. Zo gaf hij onder andere Tom Van Schil partij in 2011. 

 

Hij maakte al enkele filmpjes die in tafeltennismiddens wereldwijd druk bekeken werden. Zo werd dit filmpje over service al meer dan een miljoen keer bekeken op Youtube. 

Jorne Bickx (B2) speelde in het seizoen 2011-2012 een seizoen in Berlaar, samen met vader Werner. Daarna trok hij naar Zoersel. "Ik kijk er ontzettend hard naar uit om mijn eerste keer in Eerste Nationale te spelen. Met Zoersel hebben we zes jaar proberen te promoveren, maar dichter dan eens de eindronde te spelen zijn we niet geraakt. Verder hoop ik samen met de rest van de ploeg de supporters elke thuismatch te kunnen trakteren op mooi tafeltennis. Ik probeer altijd als eerste aan te vallen. Mijn beste slag is mijn eerste topspin voorhand en soms zeggen tegenstanders ook dat mijn flip voorhand wel sterk is. Verder herinner ik me nog van mijn seizoen bij Berlaar dat ik toen ook al met Vincent Van Hoven in de ploeg heb gespeeld. Dat was in Tweede Nationale en het was een heel leerrijk jaar", aldus de 21-jarige. 

Hier zien we een wedstrijd van op de Vlaamse Kampioenschappen in 2015. 

Jorne was ook één van de spelers die een demonstratie gaf op de viering van ons dertigjarig bestaan in 2008. Uit de oude doos... 


Onze nieuwkomers zullen een ploeg vormen met vaste waarden Lauren Enghien, Vincent Van Hoven en Jules D'hollander. Er komen twee spelers bij, maar er vertrekken er ook twee. Ruan Greyling en Josh Bennett maakten dit seizoen geregeld de verplaatsing vanuit respectievelijk Nederland en Engeland om voor Dylan Berlaar uit te komen. Beiden hebben aangegeven dat ze volgend seizoen weer in eigen land competitie gaan spelen. We danken hen voor hun tomeloze inzet en positieve bijdrage aan de ploeg!

Forums: