Onze jongste pingpongertjes gaan van start met kleuterpingpong

Onze club organiseert in het schooljaar 2019-2020 voor het derde jaar tafeltennisinitiatie voor kleuters. We starten op woensdag 11 sepember 2019 om 16.30u. Wie wil proberen, mag gerust twee proeftrainingen komen volgen. Lees meer

De lessenreeks laat de kleuters (geboortejaar 2014-2016, ook spelers van een jaar ouder welkom als zij dat verkiezen boven de gewone trainingen) op hun niveau op een leuke manier kennismaken met het balletje en de palet. De spelletjes en oefeningen zorgen voor het verbeteren van fijne motoriek, oog-handcoördinatie en fysieke fitheid.

De trainingen vinden telkens plaats op woensdagnamiddag om 16.30u, duren een uur en worden gegeven door kleuterleidster en tafeltennistrainster Jantine Geentjens. We starten op woensdag 11 september 2019. Het hele schooljaar lang zijn er twee of drie lessen per maand, goed voor 25 keer in totaal. De data vindt u hieronder in het overzicht. 

Kostprijs? Elke kleuter mag gratis twee testtrainingen meedoen. Daarna kan beslist worden om al dan niet in te schrijven voor de rest van het schooljaar (50 euro, lidgeld en verzekering inbegrepen). Paletjes worden gratis ter beschikking gesteld. Elke deelnemer krijgt ook een gratis T-shirt!

Inschrijven en vragen: jantine1995@live.be

 

 

Forums: